KO'TUHADAN KUMA TOMPINAI NGAWI

Blog ini adalah tempat perkongsian maklumat dan pendapat dari semua keluarga dekat atau jauh, kawan-kawan dan sesiapa sahaja. Penulis akan cuba menjadikan blog ini sebagai One Stop Information Center di mana segala sumber maklumat yang asas dan penting akan diletakkan dalam bentuk web link. Oleh yang demikian jika ada sesiapa yang ingin mencadangkan laman web atau blog yang berguna, bermanafaat dan bermaklumat silalah memberikan address web atau blog itu kepada penulis sama ada melalui email atau just taip pada ruangan chat pada blog ini. Cadangn dan juga kritikan membina juga amatlah dialu-alukan.

SELAMAT MELAYARI BLOG INI

You Are Visitor Number

hit counter scince july 2007

M.I.N.I B.U.L.E.T.I.N

....Selamat Datang........ Enjoy Reading..


Sila Daftarkan Diri Anda Disini Sebagai Kenangan dan Rujukan

My Redeemer Lives By Nicole Mullen

Tuesday, May 19, 2009

Memoir..

Just want to share the photo that i taken as a souvenior to our Ministry of Energy, Green Technology and Water (KTTHA) during His visit to my Department on 23rd April 2009.


From Left; My Ketua Pengarah Tn.Hj Mohd Akhir Md. Jiwa, KSU Dato' Dr. Halim Man, Menteri KTTHA YB Datuk Peter Chin Fah Kui, Tim. Menteri KTTHA YB. Noriah Kasnon dan yg kicik n separuh ja tu... 'Datin' Siti Barlianton Ahmand Baghdad (jiran sblh di ofice..ekekek)

No comments:

This What We Call a HERO...